Ön Bilgi Formu
ÜCRETSİZ EĞİTİM!Konuşma Garantili EĞİTİM Eğitimi!

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.

A2 İngilizce Kaç Ayda Öğrenilir?

A2 İngilizce Kaç Ayda Öğrenilir?

A2 seviyesi, Avrupa Dil Portföyü'ne göre temel düzey dil yetkinliğini ifade eder. Bu seviyede, kişiler basit ve rutin görevlerde iletişim kurabilir, kendilerini ve başkalarını tanıtabilir ve temel ifadeleri kullanabilirler. Peki, A2 seviyesine ulaşmak ne kadar sürer? Bu yazıda, A2 İngilizce öğrenme sürecini etkileyen faktörleri ve bu seviyeye ulaşmanın yollarını ele alacağız.

 

1. Başlangıç Noktanız

A2 seviyesine ulaşma süresi, İngilizceye hangi seviyede başladığınıza bağlıdır. Eğer sıfırdan başlıyorsanız daha fazla zamana ihtiyacınız olacaktır. Temel bilgileri olanlar ise daha kısa sürede A2 seviyesine ulaşabilirler.

2. Çalışma Süresi ve Düzeni

Ders çalışma süresi ve düzenli olarak pratik yapmak, dil öğrenme sürecinizi hızlandırabilir. Haftada 10-15 saat gibi düzenli bir programla çalışmak, daha hızlı ilerlemenizi sağlar.

3. Kullanılan Yöntemler

Dil kursları, online dersler, mobil uygulamalar gibi çeşitli öğrenme yöntemlerini kullanmak, dil becerilerinizin daha hızlı gelişmesine yardımcı olabilir.

4. Pratik Fırsatları

İngilizceyi günlük hayatınıza ne kadar entegre ederseniz o kadar hızlı öğrenirsiniz. İngilizce konuşulan ortamlarda bulunmak veya İngilizce içerikler tüketmek bu süreci hızlandırır.

5. Bireysel Motivasyon

Dil öğrenme hızı kişiden kişiye değişir. Kendi motivasyonunuz, hedefleriniz ve çalışma disiplininiz, İngilizce öğrenme sürenizi etkiler.

 

Ortalama Süre

Genel olarak yoğun ve düzenli bir çalışma programı ile A2 seviyesine ulaşmak için yaklaşık 200-300 saatlik bir çalışma süresi gereklidir. Bu süre, haftada 10-15 saatlik bir programla 3-4 ay arasında bir zaman dilimine yayılabilir. Daha az yoğun bir programla bu süre 6 aya kadar uzayabilir.

 

Hızlı Öğrenme İçin İpuçları

1. Yoğun Dil Kursları

Yoğun dil kurslarına katılmak, kısa sürede büyük ilerleme sağlar. Bu kurslar, haftada belirli bir saatin üzerinde ders içerir ve dil becerilerinizi hızla geliştirir.

2. Günlük Pratik

Her gün belirli bir süre İngilizce çalışmak, dil becerilerinizin hızlı bir şekilde gelişmesini sağlar. Okuma, yazma, dinleme ve konuşma aktivitelerini günlük rutininize dahil edin.

3. Teknoloji Kullanımı

Duolingo, Babbel gibi mobil uygulamalar ve çeşitli online dersler, dil bilgisi ve kelime dağarcığınızı genişletmek için harika araçlardır. Bu kaynaklardan düzenli olarak yararlanın.

4. İngilizce Medya Tüketimi

İngilizce filmler, diziler, müzikler ve kitaplar, dil öğrenme sürecinizi hızlandırır. Orijinal dilde alt yazılı filmler izlemek, dinleme ve anlama becerilerinizi geliştirir.

 

Türkiye'nin En İyi Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın

Ödüllü Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın

ABD'de Akredite Edilmiş Tek Türk Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın
 

 

A2 seviyesine ulaşmak, başlangıç seviyenize, çalışma düzeninize, kullandığınız yöntemlere ve pratik fırsatlarınıza bağlı olarak değişir. Genel olarak yoğun bir çalışma programı ve düzenli pratik ile 3-4 ay içinde A2 seviyesine ulaşmak mümkündür. İngilizce öğrenme sürecinizi hızlandırmak ve etkili bir şekilde ilerlemek için Just English Dil Okullarına katılabilirsiniz. Just English, hem Türkiye'de hem de Amerika'da sunduğu kaliteli eğitim programları ve deneyimli eğitmenleri ile İngilizce öğrenme yolculuğunuzda size en iyi desteği sunacaktır. Dil becerilerinizi geliştirerek hedefinize ulaşmak için Just English'in kurslarına katılabilirsiniz.


Tüm Yazılar





Just English'i Seviyorum! Çünkü...
Just English Öğrenci Referansları
Tüm Öğrenci Referansları İçin Tıklayınız...


ÖN BİLGİ FORMUKonuşma Garantili EĞİTİM Eğitimi!

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.

YENİ FİYATLARDAN ÖNCE HEMEN KAYDOL!

SON GÜN 31 OCAK

Enflasyon ve Döviz Kurundaki Artışlardan Kaynaklı, Fiyatlarımızda Güncellemeye Gitmek Zorunlu Hale Gelmiştir. Bu Nedenle Yeni Yılda Fiyatlarımızda %25'e Varan Bir Artış Olacaktır.

Bu Yıl Sonuna Kadar Geçerli Eski Liste Fiyatlarımız İle Just English'e Kaydol, Yeni Yılda Sen de Geleceğinle Tanış.

Fiyat Artışından Etkilenmemek İçin Son Gün 31 OCAK 2022.

Detaylı Bilgi İçin Hemen Bize Ulaşın.

Whatsapp Ön Bilgi Hattı