Ön Bilgi Formu
ÜCRETSİZ EĞİTİM!Konuşma Garantili EĞİTİM Eğitimi!

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.

Dijitürk Abonelerine Online Ücretsiz Ders Veriyoruz!

Dijitürk Abonelerine Online Ücretsiz Ders Veriyoruz!

Digiturk abonelerine harika bir fırsat sunuyoruz! Dijitürk aboneleri için özel olarak hazırladığımız online ücretsiz dersler sayesinde, eğitim almak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Üstelik, evinizin konforunda derslerin keyfini çıkarabilir ve eğitim dünyasına adım atabilirsiniz.

72 saat boyunca sürecek bu ücretsiz derslerle, yeni bilgiler öğrenmek ve kendinizi geliştirmek mümkün. İngilizce dil becerilerinizi geliştirmek ya da yeni bir beceri kazanmak için bu fırsatı kaçırmayın! Eğitiminize devam etmek istediğinizde ise %15'e varan indirimlerle, aynı yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla almaya devam edebilirsiniz.

Bu Fırsatı Kaçırmayın!
Kimler Katılabilir?

Tüm Dijitürk aboneleri.

Nasıl Faydalanabilirim?
Ücretsiz dersler için hemen kaydolun ve eğitime başlayın. Daha fazla ders almak isterseniz devamında %15'e varan indirimle eğitiminize devam edin.

Türkiye'nin En İyi Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın

Ödüllü Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın

ABD'de Akredite Edilmiş Tek Türk Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın
 

Online Eğitim Nedir? Avantajları ve Türleri
Online eğitim, internet aracılığıyla sunulan bir eğitim modelidir ve geleneksel sınıf ortamından farklı olarak öğrencilere esnek bir öğrenme deneyimi sunar. Bilgisayar, tablet veya akıllı telefon gibi dijital cihazlarla erişilebilen bu eğitim modeli, dünya genelinde giderek daha popüler hâle gelmiştir.

Özellikle zaman ve mekan bağımsızlığı sunan online eğitim, hem çalışan profesyoneller hem de öğrenciler için ideal bir öğrenme ortamı sağlar. Eğitim içerikleri genellikle video dersler, interaktif testler, okuma materyalleri ve canlı oturumlar şeklinde sunulur. Bu sayede her seviyedeki öğrenci, kendi hızına uygun bir öğrenme deneyimi yaşayabilir.

 

Türkiye'nin En İyi Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın

Ödüllü Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın

ABD'de Akredite Edilmiş Tek Türk Dil Okulu

Hemen Bilgi Alın
 

 

Online eğitimin en önemli avantajları arasında esneklik, geniş konu yelpazesi, maliyet avantajı ve kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimi yer alır. Ayrıca, dünyanın dört bir yanından eğitime katılma imkânı sunarak coğrafi sınırları ortadan kaldırır. Bu eğitim modelinde, senkron (eş zamanlı) ve asenkron (eş zamansız) olmak üzere iki ana eğitim türü bulunur.


Önceki YazıTüm Yazılar

Online-Uzaktan Eğitim (İngilizce) ile ilgili diğer blog yazıları





Just English'i Seviyorum! Çünkü...
Just English Öğrenci Referansları


ÖN BİLGİ FORMUKonuşma Garantili EĞİTİM Eğitimi!

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.

YENİ FİYATLARDAN ÖNCE HEMEN KAYDOL!

SON GÜN 31 OCAK

Enflasyon ve Döviz Kurundaki Artışlardan Kaynaklı, Fiyatlarımızda Güncellemeye Gitmek Zorunlu Hale Gelmiştir. Bu Nedenle Yeni Yılda Fiyatlarımızda %25'e Varan Bir Artış Olacaktır.

Bu Yıl Sonuna Kadar Geçerli Eski Liste Fiyatlarımız İle Just English'e Kaydol, Yeni Yılda Sen de Geleceğinle Tanış.

Fiyat Artışından Etkilenmemek İçin Son Gün 31 OCAK 2022.

Detaylı Bilgi İçin Hemen Bize Ulaşın.

Whatsapp Ön Bilgi Hattı